YMB19 - Home of all athletes

YMB19 is het sportplatform waar alle sporters van amateur tot professional naar het volgende niveau worden gebracht. Wij werken met alle leeftijdscategorieën, zo zijn wij er echt voor alle mensen! Verkoopt YMB19 alleen kleding? Nee, onze passie gaat veel verder dan dat. YMB19 is zich gaan verdiepen in de sportwereld en specifiek in de krachttrainingen en looptrainingen.

"Het lijkt altijd onmogelijk totdat je begint" 

Zo zag YMB19 dat ook. Stap voor stap en na verschillende ervaringen opgedaan te hebben, zijn wij ook steeds dichter bij ons doel gekomen. Er gaat niets boven het gevoel van hardwerken en zien dat een droom realtiteit wordt, door je er consistent voor in te zetten!  

YMB19 helpt jou natuurlijk om er goed uit te zien door onze kledinglijn. Daarnaast willen wij dat je je fit voelt en daar helpt YMB19 jou ook mee. Dus ben je er klaar voor om er in het nieuwe jaar sportief en er goed uit te zien?

Het is misschien niet makkelijk om een andere levensstijl aan te leren, maar YMB19 gaat samen met jou aan de slag om jouw sportieve doelen haalbaar te maken. Doordat wij professioneel en efficiënt werken aan een  persoonlijk  trainingsprogramma, zul je zien dat jouw doelen behaald worden!

Voor meer uitleg of vragen contact ons via het kopje CONTACT

Home of all athletes