Algemeen

YMB19 is een nieuw sportplatform, dat in 2020 is opgericht door Marvens J. Bruinsma. Toen hij YMB19 starte was hij 19 jaar jong en is nu inmiddels 22 jaar. Marvens is van Haïtiaans afkomst en is vastbesloten zijn dromen waar te maken. Zelf kon deze daadkrachtige jongeman niet opgroeien in zijn geboorteland Haiti. Hij kreeg daar helaas geen kansen om gezond op te groeien, dus hij weet als geen ander hoe belangrijk het is om kansen te pakken, onafhankelijk te zijn. 

Missie

Wij van YMB19 werken met passie aan ons sportplatform en hebben veel gekeken naar de huidige sportindustrie. YMB19 is er klaar voor om de kennis op het gebied van sport met jullie te delen. Met een sportieve en jonge eigenaar kunnen wij de jeugd (de next generation) wat nieuws aanbieden op het gebied van sport en kleding. Wij nemen jullie graag mee in onze sprint naar de toekomst! 

Beeld-merklogo

De sprinter heeft als betekenis: Kom in actie en doe het op jouw manier.

Door het wit en zwart precies half om half af te beelden, zie je dat YMB19 focus legt op het behouden van de balans tussen kwaliteit en kwantiteit. Wij zorgen ervoor dat iedere atleet die wij begeleiden, jong of oud, beginner of ervaren begeleid wordt naar zijn of haar doelen op een efficiënte en tegelijkertijd professionele manier.

Wij staan klaar om jou te helpen met je sportieve doelen. Wij hebben veel kennis en ervaring op het gebied van hardlopen, krachttraining, fitness enloop & coördinatie training.

Dus wij moedigen jou graag aan om met ons mee te rennen de toekomst in. Je zult zien dat de doelen die jij wilt halen niet onmogelijk zijn, wat je nodighebt is een juist plan van aanpak en daar helpen wij jou graag mee!  

Be ready, It’s time for YMB19! 

Gediplomeerd en NL actief erkend Fitnesstrainer en Personaltrainer

Over ons