YMB19 Personal trainer & Running coach

Krachttraining en Fitness

Waarom is krachttraining zo belangrijk?

Kracht is de motor in het dagelijks leven. Door krachttraining bouw je meer spiermassa op en word je sterker, wat tal van voordelen heeft in het dagelijks leven. Bijna iedere beweging die je maakt vereist kracht, of het nu gaat om fietsen, lopen, stofzuigen, een potje openmaken of boodschappen tillen. Krachttraining is essentieel om te voorkomen dat je op latere leeftijd sneller achteruit gaat. Door de motor van je lichaam goed te onderhouden, functioneer je langer goed in het dagelijks leven.

Tijdens krachttraining train je al je spiergroepen, wat de kans op blessures verkleint als je de oefeningen correct uitvoert. Krachttraining beschermt spiermassa tijdens gewichtsverlies, verhoogt de hoeveelheid spiermassa en heeft een positief effect op het metabolisme. Daarnaast vergroot het de onafhankelijkheid bij ouderdom, zorgt het voor betere lichaamscontrole en lagere bloeddruk in rust, wat de werking van het hart- en vaatstelsel ten goede komt. Ook draagt het bij aan een grotere botdichtheid en kan het positieve effecten hebben op depressiviteit en andere biologische, sociale en psychische factoren. Met YMB19 haal je het beste uit jezelf door middel van een op maat gemaakt trainingsprogramma.

Op basis van jouw wensen en doelstellingen stelt YMB19 een persoonlijk programma op maat samen. Krachttraining, mobiliteit, core stabiliteit en cardio zijn van vitaal belang voor een lang, gezond en onafhankelijk leven. Met dit in gedachten ontwerpt YMB19 jouw eigen optimale trainingsprogramma.

Heb je vragen over sportmogelijkheden en bijbehorende tarieven van YMB19, neem dan gerust contact met ons op, wij staan altijd voor je klaar!

Mailadres: YMB19@kpnmail.nl

Stuur YMB19 een app: 06-21309141

Volg ons ook op Instagram: YMB19platform

Krachttraining