Trainingsschema's

"Train slim voor een hoger kwaliteit in het leven"

YMB19 zal een trainingsschema samenstellen op basis van een vragenlijst die via de mail gestuurd wordt, hierin kunnen vragen komen als wat is jou gewicht en lengte. Of je nu een beginnende- of al een ervaren sporter bent maakt voor YMB19 geen verschil, wij proberen iedereen met een sportief doel een professionele en efficiënte begeleiding te geven. 

Wij zullen samen met jou gaan bespreken hoe wij jouw persoonlijke doelen gaan bereiken, dan zullen wij een trainingsprogramma uit gaan schrijven zo professioneel en efficient mogelijk. Want het allerbelangrijkste is, dat je acties onderneemt op het juiste moment.

De trainingsschema's bevatten naast het daadwerkelijke schema ook uitleg over de balans tussen bewegen en rust. We hebben een ideale combinatie opgesteld van krachttraining, mobiliteit en core stabiliteit, zo gaan wij ons best doen om jou je beter te laten voelen en ook er fitter uit te laten zien.

Heb je vragen over sportmogelijkheden en bijbehorende tarieven van YMB19, neem dan gerust contact met ons op, wij staan altijd voor je klaar!

Mailadres: YMB19@kpnmail.nl

Bel of stuur YMB19 een app: 06-21309141 

Volg ons ook op Instagram: YMB19Platform

Trainingsschema's