YMB19 Personal trainer & Running coach

Wie zijn wij?

YMB19 is een jong bedrijf in de fitnessbranche, opgericht door de gedreven Marvens Jean Bruinsma in 2020. Met Haïtiaanse roots en een passie voor sport, gelooft Marvens in de kracht van beweging om mensen te verbinden, ongeacht ras of beperking. Vanaf zijn 15e geeft hij al trainingen en heeft hij ervaring in verschillende sporten, waaronder een periode als topsporter in atletiek. Als gediplomeerd en NL Actief erkend Fitnesstrainer en Personal Trainer, heeft Marvens als doel om zoveel mogelijk mensen te helpen bij het behalen van hun fitnessdoelen en het verbeteren van hun levensstijl. Met een gepersonaliseerd trainingsplan op maat, kijkt hij samen met jou naar de beste aanpak voor jouw individuele behoeften.

Wil jij ook werken aan een gezonder en fitter leven? Ontdek dan de mogelijkheden bij YMB19! De sprinter heeft als betekenis: Kom in actie en doe het op jouw manier. Door het wit en zwart precies half om half af te beelden, zie je dat YMB19 focus legt op het behouden van de balans tussen kwaliteit en kwantiteit. Wij zorgen ervoor dat iedere atleet die wij begeleiden, jong en oud, beginner en ervaren begeleid wordt naar zijn of haar doelen op een efficiënte en tegelijkertijd professionele manier.

Wij staan klaar om jou te helpen met je sportieve doelen. Wij hebben veel kennis en ervaring op het gebied van hardlopen, krachttraining, fitness en loop & coördinatie training. Dus wij moedigen jou graag aan om met ons mee te rennen de toekomst in. Je zult zien dat de doelen die jij wilt halen niet onmogelijk zijn, wat je nodig hebt is een juist plan van aanpak en daar helpen wij jou graag mee!

Be ready, because you can move better!!

Gediplomeerd en NL actief erkend Fitnesstrainer en Personaltrainer

Over ons